България с важна победа в Скопие (видео)


FUTBOL-TV

България с важна победа в Скопие (видео)

България записа важна победа с 1:0 като на Северна Македония в среща от турнира Лига на нациите. Успехът бе важен за "трикольорите" за това в коя урна ще попаднем на предстоящия жребий за европейското.

Трябва обаче да се отчете, че македонците играха с човек по-малко почти цял мач. В 15-ата минута Тодор Тодороски влезе много грубо с бутоните в коляното на Марин Петков и логично бе изгонен с директен червен картон.

След почивката бе по-интересно. Радослав Кирилов намери Кирил Десподов на добра позиция. Капитанът на "лъвовете" овлади и простреля стража на Северна Македония Столе Димитриевски - 1:0. Пет минути след това нашите можеха да вкарат втори гол, след като Антон Недялков стреля с глава след центриране от ъглов удар, но топката бе изчистена от бранител на домакините от голлинията.

Последва натиск на Северна Македноя, като те направиха няколко пропуска, като се наложи и Вальо Антов да чисти от нашата голлиния. Накрая се стигна и до грозни сцени от страна на домакините, които провокираха Радослав Кирилов. Трябва да се отбележи, че цял мач българите бяха освиркани и обиждани от феновете, но в крайна сметка Младен Кръстаич постигна втори пореден успех.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
587