Кръстаич: Цел номер 1 е да изнесем един добър мач срещу Гибралтар


FUTBOL-TV

Кръстаич: Цел номер 1 е да изнесем един добър мач срещу Гибралтар

Националният селекционер Младен Кръстаич говори преди своя дебют начело на "лъвовете" - срещу Гибралтар в Лига на нациите. Срещата е утре вечер, а днес сръбският специалист говори пред българските медии в Разград.

"Искам да кажа, че едва чакам мачовете. Четири-пет дни сме заедно, атмосферата е страхотна! Всички футболисти са здрави. Не деля футболисти на дебютанти или такива, които са играли - всеки футболист с български паспорт, е добре дошъл. Няма бивши, тези в списъка, са най-добрите в момента. Не съм човек, който говори за предишните мачове.

Със сигурност цяла Европа беше изненадана от това равенство с Гибралтар, с цялото ми уважение към тях. Смятам, че сме фаворити. Футболистите имат качествата, трябва ни поддръжката на публиката. Не търсим алиби в случай на неуспех. Имам трима вратари, които са много добри. Вероятно сте разбрали от новините, че Десподов ще е капитан. За нас мачът е изключително важен. С победа ще си гарантираме място в групата - футболистите го знаят.

Не мислим за изпадане от групата - никога не съм разсъждавал така. Цел номер 1 е да изнесем един добър мач срещу Гибралтар. Футболистите заслужават похвала за показаното през последните пет дни. Ще сме максимално концентрирани за мача.

  Сподели
223