Националите проведоха първа тренировка под ръководството на Кръстаич


FUTBOL-TV

Националите проведоха първа тренировка под ръководството на Кръстаич

Българският национален отбор проведе първата си тренировка под ръководството на новия селекционер Младен Кърстаич.

В петък “лъвовете" посрещат Гибралтар в двубой от турнира УЕФА Лига на нациите.

Пресконференцията на селекционера Младен Кърстаич преди домакинството срещу Гибралтар ще се проведе на 22 септември от 17:30 ч. на ст. "Лудогорец Арена“, а официалната тренировка на "лъвовете“ ще стартира в 18:30 ч. на клубната база на Лудогорец. Заниманието ще бъде отворено в първите 15 минути за представителите на медиите. Брифингът на гостите от Гибралтар е насрочен за 11:15 ч. в същия ден на ст. "Лудогорец Арена“, а официалната тренировка стартира 75 минути по-рано.

Двубоят срещу Гибралтар е с начален час 21:45 ч. на 23 септември, а вратите на ст. "Лудогорец Арена“ ще бъдат отворени 2 часа по-рано за фенове и журналисти.

Националният отбор ще отлети с чартърен полет от Варна за Скопие на 25 септември в 12:30 ч., а в същия ден от 18:00 ч. местно време ще започне пресконференцията на Младен Кърстаич на ст. "Тоше Проески“ преди двубоя срещу Северна Македония. В 18:30 ч. там ще се състои и официалната тренировка на България, която също ще е отворена за представителите на медиите през първите 15 минути. Двубоят срещу домакините е на 26 септември от 20:45 ч. местно време.

Представителният ни тим ще се завърне в София с чартърен полет в ранните часове на 27 септември.

  Сподели
242