Ники Михайлов недоволен от хетърството по адрес на националите


FUTBOL-TV

Ники Михайлов недоволен от хетърството по адрес на националите

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов коментира равенството 0:0 при гостуването в Грузия. Той е на мнение, че "лъвовете“ са изиграли приличен мач, който са можели да спечелят.

"Играхме добре в отбрана, имахме шансове и в атака. Представихме се по-достойно отколкото в мач в Разград. Оттук нататък всеки трябва да си направи изводите. Надявам се всички да работят добре в клубовете си през лятото и септември да изглеждаме по-добре.

Не бяхме готови за тези мачове. Много хора бяха контузени, не играят в клубовете си. Това не е потенциалът ни. Футболистите сме главните виновници. Трябва да работим и да мълчим.

Можем да върнем феновете единствено с игра и победи. Убеден съм, че ще ни подкрепят,а ко спечелим няколко мача с добра игра. Трябва сами да излезем от тази ситуация. Виждате и младежите какво правят. Това е реалността. Надявам се някои футболисти да излязат в чужбина и да вдигнем нивото. Това е нашата действителност. Трима-четирима им правят разликата, но играят в чужнина. Пред 50 000 можехме да спечелим, значи можем да играем футбол.

Искам да подкрепим Тошко Неделев. Половината момчета бяха в шок. Много неща се забравят.

Изиграхме един приличен мач. Хейтърството е завлядяло цялата ни държава, не само футбола. Цар футбол винаги е най-интересното нещо. Всеки идва да дава максимума за този отбор. Всички заедно трябва да излезем от тази ситуация“, каза Михайлов.

  Сподели
203