Кошмар в Разград - Грузия вкара 5 на България (видео)


FUTBOL-TV

Кошмар в Разград - Грузия вкара 5 на България (видео)

Грузия разби България с 5:2 в среща от груповата фаза на Лига на нациите. Срещата бе наблюдавана от президента на БФС Борислав Михайлов, който обаче напусна още след втория гол в нашата врата.

Срещата започна кошмарно и още в четвъртата минута гостите поведоха. Кваратскелия центрира към Зурико Давиташвили с глава прати топката в горния ъгъл на Николай Михайлов за 1:0 в полза на Грузия. Малко по-късно гостите вкараха нов гол, който бе отменен, поради съмнителна засада.

Все пак в 31-ата минута Иракли Азаров вкара нов гол за гостите, като в крайна сметка това се оказа автогол на Андреа Христов. Така или иначе резултатът стана 0:2.

Малко след почивката Турицов центрира отлично към Атанас Илиев, който с глава реализира за 1:2. Още в следващата атака Зивзивадзе смълча малкото феновете на стадиона в Разград с нов гол - 1:3. 

Малко по-късно се стигна и до дузпа, която Кваратскелия превърна в гол. В 70-ата минута Казаишвили вкара петия гол във вратата на Ники Михайлов. В 83-ата минута след ъглов удар - Илиян Стефанов бе изпуснат от бранителите на гостите и намали резултата. В добавеното време Виктор Попов игра с ръка в наказателното поле и след намесата на ВАР се стигна до втора дузпа за Грузия. Кваквескири обаче пропусна от бялата точка, нацелвайки греда.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
535