Лечков: Спортният министър не ми е симпатичен! Националите ги е страх от топката


FUTBOL-TV

Лечков: Спортният министър не ми е симпатичен! Националите ги е страх от топката

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков даде интервю пред БНТ на почивката на двубоя на България срещу Грузия. След първите 45 минути - "трикольорите" губят с 0:2.

Винаги съм казвал, че ни липсва класа. Това имам предвид. То се вижда. Каквото и да кажа... Трябва да се сбият. Няма значение от моментното състояние на момчетата. На футболен език - трябва да се сбият, да се сборят. Това ни липсва", каза Лечков и отказа да коментира смяна на селекционера Ясен Петров:

"Не, да не коментираме. Мачът още тече, има още 45 минути. Имаме своите положения, но не ги вкарваме. На мен ми липсва това, което правят Грузия. Играят спокойно, без напрежение. Нашите ги е страх да играят с топката. Ако те е страх от топката, няма как да се получи. Трябва да има повече настроение, без да вкарвам интрига", каза Лечков и коментира думите на спортният министър по-рано днес.

"Не съм чул точно какво казва, предадоха ми. Нещо в Брюксел са му казали. То и на мен ми се оплакват от правителството - хора от улицата. Ние какво да кажем? Това не е сериозно. Всеки да си гледа своите задачи. Ако е министър да се грижи за всички спортове. Да прави стадиони, зали. Ясно е, че не сме му симпатични. И той не ни е симпатичен на нас. На мен не ми е симпатичен, но го приемам. Имаме време да се покажем, имаме време да се изложим", завърши Лечков.

  Сподели
314