Ники Михайлов: Беше ми замаяно целия мач


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Беше ми замаяно целия мач

Вратарят на България Николай Михайлов сподели мнението си равенството 1:1 срещу Северна Македония.

"Не мога да кажа, че сме разочаровани. Гледахме реално на нещата. Мисля, че е излишно да коментираме всеки път. Имаше положителни неща. Закономерен резултат. Сега трябва да се възстановим и след три дена да победим Грузия. После идва мач с Гибралтар. Трудна е програмата, не е лесна. Всички даваме всичко от себе си за добър резултат. Днес малко не ни достигна да не им даваме ситуации, които създадоха през второто полувреме“, каза капитанът на националите.

"Не се чувствам добре. Удари ме право в брадата. Беше ми замаяно целия мач. Силен изстрел. Радостен съм, че топката не влезе. Искам да помагам с каквото мога. Не успяхме да запазим суха мрежа, иначе щяхме да си вземем трите точки. Нямаме много време да мислим, защото идва нов мач. Трябва да го вземем“, продължи той.

"Дадохме им инициативата, нашият интензитет падна особено към края на първото полувреме. Не искам да правя разбор на техния състав. Има на средно ниво играчи плюс 3-4 на световно ниво. Това прави разликата, ние ги нямаме. Надявам се повече млади да излизат в чужбина. Всички ситуации, които създадоха бяха от играчи по 15-120 милиона, играещи в Серия А. Имат добър треньор, добри футболисти и добро поколение. Възползват се от шансовете си. Биха Италия. Нашият отбор има потенциал, но трябва да има и резултати. Няма какво да чакаме. Трябват вече резултати заради нас и заради феновете на българския футбол“, завърши стражът на Левски.

  Сподели
154