България пуска пакетни билети за двубоите със Северна Македония и Грузия


FUTBOL-TV

България пуска пакетни билети за двубоите със Северна Македония и Грузия

Българският футболен съюз предлага на привържениците на националния отбор специална оферта за началото на турнира УЕФА Лига на нациите – пакетен билет за домакинствата срещу Северна Македония (2 юни, 19:00 ч.) и Грузия (5 юни, 21:45 ч.) на стадион "Лудогорец Арена“ в Разград.

Всеки фен, закупил пропуск през уебсайта или търговската мрежа на Eventim, получава сериозно намаление от сумарната стойност на билетите за двата мача. През първия етап на продажбите на разположение на запалянковците ще бъдат:

Сектор Б, блок 1 (пакетна цена за двата двубоя – 20 лв.)

Сектор В, блок 2 (пакетна цена за двата двубоя – 40 лв.)

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът "Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (пакетна – 30 лв.) и има право да заведе до 3 малолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Билети за отделните мачове ще се продават на номиналните им цени, като в идните дни в мрежата на Eventim ще бъдат пуснати и тези дебютното домакинство срещу Северна Македония.

  Сподели
260