Ники Михайлов се присмя на Божинов: Той има пет гола за пет години


В. Мухарски

Ники Михайлов се присмя на Божинов: Той има пет гола за пет години

Вратарят на Твенте и националния ни отбор Николай Михайлов говори, пред Нова телевизия, за отношенията си с Валери Божинов. Двамата бивши съотборници от представителния тим на страната приковаха сериозно прожекторите върху личния си живот в последно време, след като бившата приятелка на вратаря Николета Лозанова заживя с Божинов.


Михайлов отрече всички слухове, относто това, че той е причината Божинов да не получава повиквателни От Матеус. "Аз да казвам на баща ми, а той да нарежда на Лотар Матеус, кой да вика и кой не? Това няма как да стане. Божинов е бъдещето на националния отбор. Но няма да е зле да вземе да вкара някой друг гол, че Парма е на 14-то място в Италия. Нека да им помогне”, заяви Николай Михайлов.

"Той има пет гола в националния отбор за пет години. Също така, искам за пореден път да кажа, че Николета Лозанова е затворена страница за мен и нито ги ревнувам, нито нищо. Доколкото знам Матеус лично се е обадил на Божинов, за да му обясни защо не получава повиквателни. Той има два мача за два месеца, аз играя по два мача на седмица", добави още по темата Михайлов.

Стражът на Твенте не пропусна да отбележи, че в момента изкарва повече пари от баща си и може да си позволи закупуването на коли и други скъпи придобивки.

  Сподели
136