Пробвайте знак Х за Украйна - България


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Украйна - България

Украйна - България
Стадион: "Черноморец", Одеса
Дата: 11.11.2021г.
Час: 19:30 ч.
Съдия: Арда Кардешлер (Турция)


България гостува на Украйна на стадиона в Одеса в контролна среща. Очаква се, че и двамата селекционери ще експериментират със съставите си, като победата няма да стои на дневен ред, тъй като двубоят няма да има стойност. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи заедно с Тодор Неделев ще оформят триъгълника в халфовата линия на България в контролната срещу Украйна.

Основните полузащитници, на които разчита Ясен Петров имат проблеми от различен характер. Петър Витанов от Локомотив Пловдив е с контузия в коляното и е извън терена. Капитанът Георги Костадинов има спазъм в мускула на сгъвката на коляното и няма да бъде рискуван. Почивка ще получи и Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. При това положение ще има съвсем нова конфигурация.

Още една промяна ще има на върха на атаката. Според индикациите от тренировката днес, там ще започне Кирил Десподов.

В средата на отбраната очакванията са шанс да получат Андреа Христов от Славия и повиканият по спешност Кристиян Димитров от Хайдук Сплит. Васил Божиков, който е втори капитан на България, е с контузия и няма изобщо да се появи на терена. Травмата на капитана на Слован Братислава обаче би трябвало да отшуми до гостуването на Швейцария на 15-и.

Дебютантът, който най-вероятно ще получи минути, е Светослав Вуцов от Славия. Младият страж най-вероятно ще си раздели по едно полувреме с Николай Михайлов.

България показа някои хубави неща напоследък, но имаше и едно голямо разочарование. То дойде в гостуването на Литва (1:3), което окончателно сложи край на надеждите ни за класиране на световно първенство. Все пак отборът сложи край на серията си без победа, записвайки цели 3 в последните си 4 официални мача - квалификацията с Литва в София (1:0), приятелският мач с Грузия (4:1) и последната квалификация със Северна Ирландия (2:1).

"Украйна е един от силните противници. Да се надяваме, че ще покажем добро лице. Знаете, че изграждаме наистина нов отбор. Той трябва да бъде поставен под напрежение, за да видим докъде сме стигнали", заяви Ясен Петров.

Всички в украинския лагер са концентрирани върху предстоящата решителна световна квалификация срещу водения от Ивайло Петев състав на Босна и Херцеговина. Затова футболистите приемат контролата с България повече като тренировка.

"Мачът с България ще е една добра тренировка с повишена отговорност от наша страна. Ще можем да се подготвим по-добре за двубоя с Босна и Херцеговина. В никакъв случай не трябва да губим. Ще са ни нужни повече настъпчивост, агресия в атака. Трябва да сме по-добре организирани и концентрирани в отбрана“, коментира халфът на Ференцварош Олександър Зубков.

 

ПРОГНОЗА: УКРАЙНА - БЪЛГАРИЯ - 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
437