Ясен Петров: Нека имаме варианти и да сме затруднени в избиране на състава


FUTBOL-TV

Ясен Петров: Нека имаме варианти и да сме затруднени в избиране на състава

Селекционерът на България Ясен Петров коментира представянето на тима му при победата с 4:1 над Грузия в контрола, играна на Националния стадион "Васил Левски". 

"Аз съм доволен. Девет човека нови в състава, които бяха на изключително ниво. Искам да похваля момчетата за старанието. Завършихме лагер сбор с позитивни резултати. Не помня откога не сме вкарвали толкова, съжалявам, че допуснахме един гол. В предни позиции можехме да бъдем още по-ефективни, но не мога да бъда недоволен. 

Нека сме затруднени да избираме състава. Играем в сгъстен цикъл, правим ротации. Радвам се, че хората, които влизат, се представят добре. Единствено на Петко Христов му дадохоме три мача и показа добра игра. Пожелавам си да сме затруднени да избираме състава. 

Слаби отбори няма. Който, както иска да го приема. За мен те също играха добре, имаха своите шансове, но ние играхме добре в защита. Това е изразителна победа, за която трябва да дадем дължимото на нашите играчи. 

Днес променихме много неща, те се опитаха да ни изненадат с тактическа схема, но ние сме напипали начина, по който нашият отбор трябва да играе. С четирима в защита, ще правим ротации в средата на терена. Надявам се да продължим в същия стил, който се опитваме да изграждаме. Най-важен е колективът и настроението, а в този отбор има страхотен колектив", каза Петров след мача. 

  Сподели
229