Десподов: За мен ще е чест да съм капитан на националния отбор


FUTBOL-TV

Десподов: За мен ще е чест да съм капитан на националния отбор

Футболистът на националния ни отбор - Кирил Десподов, който утре ще изведе България в контролната среща с Русия като капитан, заяви, че за него е чест и отговорност да носи лентата.

"За мен ще бъде голяма чест и отговорност да съм капитан на отбора. Ще дам всичко от себе си, за да оправдая доверието на треньора. 

Мисля, че всички сме лидери в отбора. Това се показва на терена. Не трябва да се делим на лидери и по-слаби. Каквото трябва аз го давам на терена. Ядосвам се, че не вкарах срещу Словакия, но гледам да не го мисля много. Идва следващият мач и време да вкарам. Надявам се утре да вкарам головете, които не можах срещу Словакия. 

Мисля само и единствено за добро представяне в националния отбор, не мисля за трансфер. Смятам, че така е правилно. Имаме прекрасни контроли срещу супер съперници, където ще имаме възможност да се покажем, но не и само с единствената цел някой да си издейства трансфер. Не мисля, че това е важното, а да се представим като добре като отбор", каза Десподов на пресконференция преди двубоя. 

  Сподели
131