Касабов: Работа на треньора е да повдига настроението на отбора


FUTBOL-TV

Касабов: Работа на треньора е да повдига настроението на отбора

Временно изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов говори след загубата на България с 0:2 от Италия. Според него в този мач "трикольорите“ са показали желание за игра, но има все още много работа. Касабов бе категоричен, че е все още твърде рано да се дават каквито и да е оценки за свършената работа от новия селекционер Ясен Петров. Касабов е на мнение, че работата на Петров трябва да е повдигане на настроението в отбора.

"Не беше трудно днешният мач да е по-добър от предишния. Рано е за генерални изводи, аз го казах и миналия път. Този път наистина по-добре. Вижда се, че има и желание. Трябва да се работи много и това е ясно. Дай Боже да видим първа победа. Всеки мач се надявам да бием. Докато онзи ден изглеждаше по-нереалистично, днеска играха по-добре. Дано следващия мач покажат още по-добра игра и да ни зарадват“, заяви Касабов.

"Работа на треньора е да повдига настроението на отбора. Постига се с работа и няма как по друг начин. Успехите са следствие. Рано е да даваме оценки за работата на Ясен Петров“, каза още той.  

  Сподели
236