Гълъбинов: Не мисля, че Донарума е непробиваем! Ще се опитам да му вкарам


FUTBOL-TV

Гълъбинов: Не мисля, че Донарума е непробиваем! Ще се опитам да му вкарам

Българският национал Андрей Гълъбинов говори пред медиите преди мача срещу Италия, който е утре. Голаджията не скри, че очаква двубоя с нетърпение.

"Имах малък проблем. Още преди време. В четвъртък се получи, нищо сериозно, беше от преумора. Решихме първия мач да го пропусна, за да съм готов за втория двубой, обясни той.

"Не смятам, че цялата грешка е в треньора. Три дни е малко време. Влезнахме малко плахо. Но през втората част имаше хубава реакция от целия отбор. Нямаше унили момчета. За мен мачът с Италия ще е по-специален. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си за България", каза той.

"Не обичам да говоря за миналото. Аз не мисля за него, а продължавам напред. Не ми беше приятно да не попадам в списъка, но решението не бе мое. Ще се опитам да показвам най-доброто от себе си", заяви още той.

"Не мисля, че Донарума е непробиваем. Ще се опитам да му вкарам", каза Гълъбинов. "Надявам се Италия да подцени мача, но ние няма да разчитаме на това. Ще се опитаме да се представим по най-добрия начин", добави той.

  Сподели
107