Костадинов: Това е първият селекционер, който се съгласи с всичките ни условия


FUTBOL-TV

Костадинов: Това е първият селекционер, който се съгласи с всичките ни условия

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов представи новия селекционер на националния отбор Ясен Петров. След това Костадинов също говори пред медиите.

"Да си пожелаем късмет и дано нещата, които Ясен Петров мисли, да ги реализира. Да му пожелаем успех. На всеки треньор е даден шанс да развие своята визия за футбола. Една година е малък срок, но ние всички и той лично мисли, че ще вдигне нивото на националния отбор. Резултатите в началото не са важни, а отиграването на отбора и да се вижда израстване“, започна Костадинов.

"Селекционерът на младежкия национален отбор прецени, че не е готов още. Затова говорих с Ясен и се разбрахме. Наистина трябва да се даде шанс на младите футболисти. Те имат качества. Това е първият селекционер досега, който се съгласи с всички условия, дано наистина той няма страх от предизвикателствата“.

"Има доста футболисти, които могат да се изберат, но трябва да имат качествата да носят националната фланелка. Всеки има любимци, но в крайна сметка треньорът избира кои да викне и всичко си зависи от футболистите. Да носиш националната фланелка, за мене е чест и всеки, който я носи, трябва да се държи добре не само на терена, но и извън него“, каза още Емил Костадинов.

  Сподели
121