Министърът на спорта: Не съм доволен от Дерменджиев, селекцията му е спорна


FUTBOL-TV

Министърът на спорта: Не съм доволен от Дерменджиев, селекцията му е спорна

Министърът на спорта Красен Кралев призна, че не е останал доволен от работата на Георги Дерменджиев в националния ни отбор. Той определи селекцията на специалиста за спорна и подчерта, че България има проблем с мениджърските интереси. 

"Футболът ни от доста време се намира в незавидно състояние. От 2004-а година не сме се класирали за голямо първенство. Това е най-големият период, в който България отсъства от големи форуми. Много дълъг процес, който показва, че грешките са се допускали в много дълъг период“, коментира Кралев пред БТВ.

"Ако говорим за последната година, мисля, че това не е реалното състояние на националния отбор. Не мога да бъда доволен от Георги Дерменджиев. Селекцията му е спорна. Разбиранията му се разминават с тази на футболната общественост“, добави той.

"В младежкия национален отбор има над 20 човека, които са готови за мъжкия футбол. Щом малка част от тях намират място в мъжкия отбор, е показателно. Не съм съгласен, че резултатите отговарят на реалностите. По избора на състава се вижда, че има проблем с мениджърските интереси“, заяви Кралев.

  Сподели
123