Пробвайте знак 2 за България - Уелс


FUTBOL-TV

Пробвайте знак 2 за България - Уелс

България - Уелс
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 14.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.
Съдия: Алияр Агаев (Азербайджан)


България приема Уелс на стадион "Васил Левски" в среща от груповата фаза на турнира Лига на нациите. "Трикольорите" се представят доста слабо и само в рамките на седмица инкасираха две загуби. При това сега им предстои мач срещу доста сериозен съперник. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

В състава на България не се очакват кой знае какви промени. Такива трябваше да има в мача срещу Финландия, но в крайна сметка някои от младите надежди като Доминик Янков напуснаха лагера и се присъединиха към младежкия национален отбор. След мача с финландците това стори и Валентин Антов. Капитанът на ЦСКА не бе използван от Георги Дерменджиев, като именно слабости в защита ни костваха попаденията срещу Унгария и Финландия.

Почти сигурно в атака няма да има рокади. Футболист номер 1 на България Димитър Илиев отново ще бъде предпочетен пред Тодор Неделев. Това важи и за Кирил Десподов и Георги Йомов. Може би на върха ще действа Божидар Краев, вместо Исмаил Иса. Краев вбеси фенове и специалисти с изказването си преди мача с Финландия. Тогава той обяви, че всички в България трябва да са горди с него, заради факта, че ще играе в Шампионска лига.

Иначе Мартин Луков отново ще бъде предпочетен на вратата пред Пламен Илиев. Пацо Тигъра лекува известно време травма и срещу Унгария направи доста слаб мач. Луков пък се отчете с едно-две добри спасявания срещу Финландия и би трябвало отново да е първи избор. Александър Цветков бе един от най-слабите в последния мач и почти сигурно този път ще остане на пейката.

В състава на Уелс може и да има промени в сравнение с двубоя срещу Република Ирландия. Тогава двата тима направиха здрав мач, който обаче остана без победител. Сега част от титулярите на Уелс може да получат малко почивка. Голямата звезда на тима Гарет Бейл няма да играе, тъй като е с травма. Той обаче води тренировки с новия си клубен тим Тотнъм

Все пак, Райън Гигс ще може да използва друга голяма звезда - Аарън Рамзи. Полузащитникът на Ювентус пропусна първия мач между Уелс и България, завършил с победа 1:0 за неговия тим след гол в последните секунди. Сега обаче ще е на линия за сблъсъка срещу "лъвовете".

 

ПРОГНОЗА: БЪЛГАРИЯ - УЕЛС 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247