Пробвайте знак Х за Финландия - България


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Финландия - България

Финландия - България
Стадион: "Олимпийски", Хелзинки
Дата: 11.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.
Съдия: Ерик Ламбрехтс (Белгия)


България гостува на Финландия в среща от група 4 на Лига В от турнира Лига на нациите. "Трикольорите" са разочаровани от загубата преди броени дни срещу Унгария. Това поражение означава, че и този път отборът ни не се класира за Европейско. Сега обаче пред тима на Георги Дерменджиев предстои двубой от новия турнир, който може да се окаже важен за тима. Иманно благодарение на добрите резултати в предишната кампания в "Лига на нациите" успяхме да отидем на бараж за Европейско. Прогнозата на FTV и на Futbolbet за предстоящия мач е за знак - Х.

Селекционерът на България Георги Дерменджиев със сигурност ще направи промени в състава. Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев разкритикува решението на треньора да остави на пейката Георги Йомов, Кирил Десподов и Доминик Янков за мача срещу Унгария. Очаква се Дерменджиев да коригира точно това, макар Десподов и Янков да не се запомниха с нещо особено, след като се появиха от пейката. Йомов обаче със сигурност ще стартира от първата минута, най-малкото защото с контузия е Галин Иванов. Последният напусна принодително мача с унгарците и сега също ще е аут за предстоящия двубой. Това обаче не е единственият проблем за наставника, що се отнася до контузени футболисти.

Резервният вратар Николай Михайлов също е с травма и остана в София. За Хелзинки не пътува и Георги Костадинов, който не бе на линия и за баража с Унгария. Сисиньо също няма да играе. Въпреки болката, натурализираният бразилец стисна зъби и доигра срещата с Унгария. При най-лошите прогнози бекът на Лудогорец ще е аут за месец, но очакванията са той да се завърне по-рано. Сигурно е, само че Сисиньо няма да вземе участие в предстоящите двубои от Лигата на нациите.

Филип Кръстев, Мартин Минчев и Валентин Антов са играчите, които могат да стартират от първата минута. За това обаче ще се реши в минутите преди мача. Дерменджиев получи доста критика за това, че не дава шанс на младите футболисти, но очакванията са, че това ще се промени.

 

ПРОГНОЗА: ФИНЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
304