Хари Кейн: Трябва да се фокусираме и да си тръгнем с три точки от София


FUTBOL-TV

Хари Кейн: Трябва да се фокусираме и да си тръгнем с три точки от София

Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн говори на официална пресконференция преди утрешния двубой с България от евроквалификациите на стадион "Васил Левски". Нападателят призна пред родните медии, че в отбора ще направят всичко, за да поправят грешката си от мача с Чехия и да се представят подобаващо срещу България.

"Очевидно всички бяхме разочаровани от резултата срещу Чехия. В последните 2-3 години получихме доста хвалби относно играта си. Но това се получава, когато не си фокусиран и не играеш на топ ниво в Европа - биваш наказан. Не бива да се вторачваме в тази загуба, трябва да се фокусираме върху мача утре, който ще бъде изключително труден. Трябва да покажем, че сме си взели поука", започна звездата на Тотнъм.

"Най-важното е да се фокусираме напълно утре и да вземем трите точки. В началото на седмицата имахме среща за това какво би се случило при расистки скандирания, но може въобще да не се стигне дотам. В крайна сметка си има протокол, футболистите просто трябва да си свършим работата на терена, затова сме изцяло фокусирани върху футболния мач", добави още Хари Кейн.

  Сподели
134