България си спечели точка срещу Косово (видео)


FUTBOL-TV

България си спечели точка срещу Косово (видео)

Отборите на Косово и България играят при резултат 1:1 в европейската квалификация от група "А"на Евро 2020. Домакините могат да съжаляват, тъй като създадоха много повече положения, но в крайна сметка българите си спечелиха точка.

Все пак трябва да се отбележи, че в началните минути реферът спести червен картон на играч на Косово, който игра без топка срещу Кристиян Малинов. Футболистът на домакините обаче се размина само със забележка от рефера при тази ситуация.

Иначе, противно на логиката България поведе с 1:0 в 39-ата минута. Неделев центрира отлично от корнер, а Божиков с глава бе точен. Играчите на Петър Хубчев посветиха попадението на техния контузен колега Ивайло Чочев. Целият тим на България отиде да празнува пред скамейката на тима, където бе фланелката на Чочев. Капитанът Ивелин Попов взе екипа с №18 и го показа на целия стадион, като посвети попадението на халфа, който вчера претърпя тежка операция.

След почивката домакините натиснаха още повече "лъвовете" и логичното се случи в 60-ата минута, когато Зенели не остави шансове на Михайлов - 1:1. Играчите на Косово пропиляха още няколко чисти положения, като при една от тях нацелиха и греда, но лош късмет и добрите изяви на Николай Михайлов ги лишиха от победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
510