Бодуров: Вкарвам рядко, но головете ми винаги са важни


В. Мухарски

Бодуров: Вкарвам рядко, но головете ми винаги са важни

"Изключително тежък мач, особено второто полувреме. През първото полувреме ги надиграхме, но след почивката нивото ни падна. Не знам на какво се дължи това. Не мисля, че те вдигнаха нивото, нашето спадна. Искаме ми се да не е проблемът при физическото ни състояние. Най-добре е да се играе през три дни. Не мога да си го обясня това отпускане през второ полувреме. Не знам!", заяви авторът на победния гол за България в контролата срещу Казахстан - Николай Бодуров.

"Хубчев ни каза на полувремето, че мачът продължава като при резултат 0:0 и да не се отпускаме. Явно не сме го послушали. Не изпълнихме това, което искаше. Липса на настроение? Пак казвам - през второто полувреме. През първата част нямаше подобен проблем. Не знам, наистина. Може и да е било подценяване... Не знам...", каза още Бодуров.

"Рядко вкарвам голове, но пък са все важни. Винаги е много хубаво да отбележиш за България. Накрая винаги се помни само резултатът. Още по-хубаво е, че беше с капитанската лента. Не я нося за първи път. Който и да я носи ще е голямо удоволствие за него", заяви футболистът на ЦСКА, който говори и за предстоящите мачове на "армейците":

"Предстои битка за титлата на страната. С ЦСКА ще се борим до края, до сетни сили. Божа работа какво ще стане. Ние ще дадем всичко от нас, пък ще видим. Надявам се да триумфираме и с титла и с Купата. Ще си проличи накрая на сезона дали имаме потенциал. Само на три точки сме от първото място. Близо сме. Трябва да направим всичко, за да минем пред Лудогорец. Няма какво да се лъжем - те са силен отбор, но ние трябва да направим всичко по силите си, за да ги минем", каза Бодуров.

"Честно казано аз лично съм уморен. Особено през второ полувреме го усетих. Знаете, че имахме и пътуване за мача с Казахстан. Не бива да ни е оправдание това, но си оказва своето влияние. Все пак съм наказан за един мач и срещу Ботев няма да играя, а ще имам възможност да си отпочина малко", завърши защитникът.

  Сподели
203