Майкон: Не искам в Реал, истината е в Интер


.

Майкон: Не искам в Реал, истината е в Интер

Е интервю за Sky Sport 24, защитникът на Интер и националния отбор на Бразилия Дъглас Майкон заяви, че най-важното е да той и съотборниците му да спечелят Световното първенство, отколкото да играят елегантно и красиво, но в крайна сметка да загубят. Според него романтиката трябва да бъде оставена настрана и в името на успеха, всички да играят рационално.

„Преди всичко искаме да станем шампиони на планетата, независимо дали националният отбор на Бразилия ще включи в тактиката си "joga bonita" ( Б.ред. - красива игра) или не. Дали ще играем красиво или не? По-важното е да достигнем на финал и да победим. Нека оставим романтиката настрана и играем по-рационално, за да може на 11 юли да се борим за титлата", заяви Майкон.

Защитникът отговори и на въпрос за своето бъдеще, и по-специално за спекулациите в испанската преса за евентуалното си преминаване в Реал Мадрид. Както е известно, бразилският национал е свързван с преминаването си в Кралския клуб, начело на който застана Жозе Моуриньо, който много харесва играта на бившия си футболист и го пожела на „Бернабеу".

„ Не искам да ходя в Реал Мадрид. Истината е в Интер", пояснява, усмихвайки се Майкон.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
22