Сираков: Напускането на Иван Стоянов не е голяма загуба


.

Сираков: Напускането на Иван Стоянов не е голяма загуба

Шефът на националните отбори Наско Сираков смята, че напускането на "трикольорите" на бившия футболист на ЦСКА и настоящ такъв на руския Алания (Владикавказ), за който тим изигра много силни мачове, Иван Стоянов, не е голяма загуба. Това заяви той на летище София при завръщането на "лъвовете" от Южна Африка, където те изиграха контролна среща с домакина на Световното първенство на "Орландо Стейдиъм" в Йоханесбург, завършила при равенство 1:1.

"Честно да ви кажа, не е голяма загуба, това, че Иван Стоянов не пътува с нас. Не мога да си обясня ситуацията. Може да питате него за това", заяви при завръщането на българите Наско Сираков.

"Двете контроли, които изиграхме, бяха важни. Получиха се добри мачове, от каквито в подобна обстановка ние се нуждаем. От първата среща ние можехме да извлечем много повече дивиденти. България заслужаваше да победи Белгия, но в крайна сметка загубихме по злощастен начин", каза още той.

"Като цяло тимът се представи на едно добро ниво в защита. Нашата отбрана нямаше много работа, тъй като играхме добре групирани. Целият отбор помогна за значително по-добрата игра в защита, не мога да кажа, че сама защитата си е свършила работата", завърши Наско Сираков. 

 

  Сподели
105