Фернандо Торес относно бъдещите му планове


.

Фернандо Торес относно бъдещите му планове

Фернандо Торес е оптимист относно шансовете му за пълно възстановяване преди старта на Световното първенство в Южна Африка на 11 юни. Нападателят на Ливърпул се подложи на хирургическа намеса на дясното си коляно през месец април, което ги извади от терените до края на сезона в Премиершип и оставяйки го в пряко борба с времето преди старта на Мондиала. Въпреки това 26-годишният футболст заяви, че възстановявнето му протича добре и заяви, че ще е готов за първата среща на тима на Мондиала, която е на 16 юни. "Чувствам се добре. Щастлив съм от прогреса, който бележа със възстановяването си," заяви Торес пред "Marca."

"Относно приключилил сезон в Премиерши мога да заявя, че беше много труден като цяло. Когато бяхме в самото начало си мислиш, че ще направиш мечтите си реалност, печелейки трофеи, да не контузваш, да се радваш на себе си, а всичко беше противоположно. Но винаги има втори шанс, а това за мен е Световното първенство. Мога да кажа, че оставих зад гърба си лошият сезон в Ливърпул и искам да завърша сезона по най-добрия начин с националния отбор," добави Торес.

"Ла Фурия" е в Група "H" на Мондиала, като започва на 16 юни срещу Швейцария. След това на 21 юни е мача с Хондурас, а последната среща на иберийците от групата е на 25 юни срещу Чили.

  Сподели
21