Малта - Словакия: Домакините ще претърпят поредна загуба


Н. Гавазов

Малта - Словакия: Домакините ще претърпят поредна загуба

Малта - Словакия
Стадион: "Национален стадион",
Дата: 26.03.2017г.
Час: 21:45
Съдия:

Малта посреща Словакия в опит да вземе първа точка в тези квалификации. Впрочем, няма нищо изненадващо в това, че островитяните регистрираха четири загуби дотук, в които отбелязаха само един гол. Малта е на 182-ро място в класацията на ФИФА и едва ли някой очаква чудеса от местните футболисти, които по традиция се славят с непримиримост и борбен дух, но това няма как да компенсира липсата на класа.

Що се отнася до Словакия, отборът лошо стартира кампанията си, с две загуби, но ако трябва да бъдем честни, хората на Ян Козак по-скоро нямаха късмет срещу Англия и Словения, отколкото да говорим за лоша игра. Нещата започнаха да се подреждат в следващите два двубоя - 3:0 срещу Шотландия и 4:0 срещу Литва.

Двата отбора са се срещали четири пъти, като всичките двубои завършиха с чисти победи за словаците.

Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че гостите са фаворити в двубоя. Малта е без победа в последните си 15 мача, с 3 равенства в този период. Единственото положително за островитяните е, че те успяват да избегнат унизителни поражения, показвайки упорита игра в защита. Вероятно и сега ще се случи същото, така че победа с разлика от гол или два в полза на гостите изглежда напълно реалистично.

Прогноза: Малта - Словакия 0:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
102