Шотландия и Словения няма да се победят


Н. Гавазов

Шотландия и Словения няма да се победят

Шотландия - Словения
Стадион: "Хемпдън парк", Глазгоу
Дата: 26.03.2017г.
Час: 21:45
Съдия:

Шотландците отново се сблъскват с трудности в поредната си кампания и както се развиват нещата, "гайдарите" ще пропуснат още един голям форум. Хората на Гордън Страхън размазаха с 5:1 Малта като гост, но еуфорията бързо изчезна след изненадващото 1:1 като домакин на Литва. При това шотландците губеха до 89-та минута и бяха близо до конфуз. Следващите два мача бяха на гости на Словакия и Англия и там нямаше изненади - две поражения с по 3:0. Именно в тези двубои се видяха слабостите на "гайдарите", а именно слабата защита и проблеми в последната третина на атаката.

Словения е без загуба в досегашните си четири мача и отборът е втори в групата. Това е чудесно откъм статистиката. В действителност хората на Сречко Катанец не са толкова убедителни, включително при трудните си победи над Словакия и Малта. А мачът с Литва (2:2) си бе направо провал. Да, тимът играе много организирано и тактически дисциплинарно, но има проблеми с вкарването на голове. Например, Рома Безяк и Робърт Берич имат само два гола за 27 мача.

Шотландия има две победи и равенство в трите си мача със Словения.

Утре вечер ни очаква много любопитна среща. Натискът върху домакините е огромен и те ще търсят трите точки от самото начало и съветът ни е да не пропускате двубоя, защото шотландците играят открито и атрактивно. В същото време противникът разполага с много добра средна и защитна линия, което означава проблеми за Найсмит и Флетчър. Съветът ни е да бъдем много предпазливи по отношение на головете, да не очакваме много такива и по възможност да използваме двоен шанс, като знак "Х" бъде задължителен.

Прогноза: Шотландия - Словения 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
132