Черна гора - Полша: Дербито на вечерта


Н. Гавазов

Черна гора - Полша: Дербито на вечерта

Черна гора - Полша
Стадион: "Подгорица", Подгорица
Дата: 26.03.2017г.
Час: 21:45
Съдия:

Изключително интересен мач се очертава в неделната вечер. Черна гора пропусна възможността да бъде заедно с Полша на върха в група Е, след като претърпя поражение при гостуването си на Армения. При това хората на Любиша Тумбакович водеха с 2:0, но допуснаха три гола за 20 минути. И до сега няма обяснение за тази загуба на "соколите", още повече, че тя се случи след равенство в Румъния, победа с 5:0 над Казахсатн и успех в Дания.

Полша е един фаворитите в групата и за това бе необяснимо равенството 2:2 на гости на Казахстан. След онзи мач Левандовски каза, че отборът се е отпуснал след като поведе с 2:0 и не е успял да се върне в срещата. Подобно нещо обаче нямаше в следващите три двубоя на поляците, които победиха Дания, Армения и Румъния, като особено впечатляваш бе успехът при гостуването на северните съседи - 3:0, с два гола на Левандовски.

Двата отбора бяха в една група от предишните световни квалификации и тогава двата мача завършиха без победител.

В утрешната среща е възможен всякакъв резултат. Поляците играят атрактивно, а черногорците прагматично, макар че "соколите" се провалиха в защита срещу Армения. Съветът ни е да не се избягва знак "Х", а използването на всеки друг има своите аргументи.

Прогноза: Черна гора - Полша 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
103