С. Ирландия - Норвегия: Равностоен мач, с малко голове


Н. Гавазов

С. Ирландия - Норвегия: Равностоен мач, с малко голове

Северна Ирландия - Норвегия
Стадион: "Уиндзор Парк", Белфаст
Дата: 26.03.2017г.
Час: 21:45
Съдия:

Допреди няколко години нямаше да имаме никакви съмнения относно победителя в този мач. Нещата обаче се променят и времето на Оле Гунар Солскяер и Торе Андре Фло остана назад. Сега Северна Ирландия има своето златно поколение и след участието си на Евро 2016, "зелената армия" ще се опита да се класира за още един голям турнир.

Колективът на Майкъл О'Нийл постигна очаквани победи над Сан Марино и Азербайджан, но по-важното е, че направи 0:0 на гости на конкурента Чехия. Поражението с 2:0 на гости на Германия си бе от раздел планирани загуби, така че северноирландците влизат в мача с добро настроение.

Съвсем различно стоят нещата при колектива на Ларс Лагербек, който няма с какво да се похвали. Да, скандинавците имат една победа над Сан Марино, при това резултатът до 77-та минута бе 1:1, но само толкова. Двете загуби от Германия и Чехия, както и сензационното поражение от Азербайджан оформят цялостната лоша картина от представянето на "викингите".

Интригата в мача може да се появи от лошата форма на нападателите на домакините. Например, Кайл Лафърти има само един гол за Норич през този сезон. Съветът ни е да не залагаме на твърда "1" в двубоя. Предположенията са за физически здрав и оспорван мач, за много борба и малко положения за гол.

Прогноза: Северна Ирландия - Норвегия 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150