Белгия - Гърция: Нулеви шансове за съседите


Н. Гавазов

Белгия - Гърция: Нулеви шансове за съседите

Белгия - Гърция
Стадион: "Крал Бодуен", Брюксел
Дата: 25.03.2017г.
Час: 21:45
Съдия:

Бившият мениджър на Евертън Роберто Мартинес върши страхотна работа и явно испанецът успя да напипа нужната мая, за да сглоби от големите имена под своя ръка един боеспособен колектив. Белгия спечели и четирите си досегашни мача в кампанията, при това "червените дяволи" бяха повече от брутални срещу съперниците си - 21 отбелязани гола срещу един допуснат. Без коментар.

Всички помним за размера на гръцката катастрофа в квалификациите за Евро 2016 и за това може би е учудващо, че сега съседите са втори в своята група, без загуба. Веднага обаче ще уточним, че трите успеха на гърците са срещу Губралтар, Кипър и Естония, а първото поражение можеше да се случи в миналия кръг, при домакинството на Босна и Херцеговина, но голът на Цавелас в 96-та минута донесе точката за колектива на Михаел Скибе.

Този мач за мнозина може да е дерби, с оглед на това, че е двубой между първия и втория в класирането. Но вече обяснихме откъде дойдоха точките за гърците, а и за всеки, който се интересува от футбол е ясно, че класата на домакините е поне с едно ниво над тази на съперника. Съветът ни е за категоричен успех на Белгия, с гол на Ромелу Лукаку.

Прогноза: Белгия - Гърция 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152