Мароко - Того: Труден мач и за двата отбора


Н. Гавазов

Мароко - Того: Труден мач и за двата отбора

Мароко - Того
Стадион: "Стад д'Ойем", Ойем
Дата: 20.01.2017г.
Час: 21:00
Съдия: Махамаду Кейта (Мали)

Мароко и Того се срещат в двубой от втория кръг на груповата фаза на Купата на Африка. И за двата тима това е важен мач, защото последните двубои в квартета са срещу фаворитите в групата.

Мароко бе сочен за един от отборите, които би трябвало да нямат проблеми с класирането си за плейофите. На старта обаче "Атласките лъвове" хвърлиха бомбата, проваляйки се срещу средняка Конго. Срещата премина изцяло под превъзходството на Мароко, който обаче така и не успя да превземе вратата на "леопардите". Нещо повече, конгоанците отправиха един точен удар чрез Кабананга и отбелязаха гол. Безпомощността на мароканците достигна своя апогей в 81-та минута, когато те останаха с човек повече и въпреки това не успяха да изравнят.

Того също хвърли бомбата в първия кръг, но в положителен смисъл. За да разберем какви са измеренията на равенството 0:0 срещу Кот д'ивоар, ще покажем коефициентите на двата тима за спечелване на титлата в Купата на Африка: Того започна турнира със 125/1 (последен заедно с Гвинея - Биасу), а "слоновете" със 7/2 (първи). Въпреки това "ястребите" се държаха повече от прилично срещу големия фаворит, не паркираха автобуса, чакаха своите моменти и отправиха същото количество удари към вратата, както своя съперник.

Това ще е труден мач и за двата тима, тъй като те се нуждаят от задължителна победа. Особено силно това важи за Мароко. Очакванията са, че "атласките лъвове" ще атакуват от самото начало, но се предполага също така, че "астребите" ще играят по същия начин както срещу "слоновете" - ще предоставят инициативата на своя противник, ще покажат тактическа дисциплина и ще търсят своите шансове с бързи атаки. Напълно е възможно по-добрата индивидуална класа на мароканците да даде своите плодове и те да победят. Но не бива да изключваме и ново равенство, още повече, че "атласките лъвове" не изглеждат по-силен тим от Кот д'Ивоар, който не успя да пречупи Того.

Прогноза: Мароко - Того 0:0


Последни 5 изиграни срещи:

Мароко:

12 ноември Мароко - Кот дИвоар 0:0 (Квалификация за СП 2018)
15 ноември Мароко - Того 2:1 (Приятелска среща)
04 януари Мароко - Буркина Фасо 1:0 (Приятелска среща)
09 януари Мароко - Финландия 0:1 (Приятелска среща)
16 януари ДР Конго - Мароко 1:0 (Купа на Африканските нации)

Того:

04 октомври Того - Уганда 1:0 (Приятелска среща)
09 октомври Того - Мозамбик 2:0 (Приятелска среща)
11 ноември Того - Коморос 2:2 (Приятелска среща)
15 ноември Мароко - Того 2:1 (Приятелска среща)
16 януари Кот д'Ивоар - Того 0:0 (Купа на Африканските нации)


Досегашни срещи:

Мароко - Того

10 срещи
4 победи за Мароко
3 равенства
3 победи за Того
Голова Разлика: 18:9 за Мароко

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
95