България излъга Беларус в София (видео)


FUTBOL-TV

България излъга Беларус в София (видео)

България се наложи над Беларус с 1:0 в квалификационен мач за световното първенство в Русия през 2018 година. Единственият гол в срещата реализира Ивелин Попов, който бе точен с глава в 10-ата минута. Спас Делев нахлу отлично в половината на гостите и прати топката на главата на Попето, който връхлетя в мрежата заедно с кълбото - 1:0.

Гостите опитаха веднага да изравнят, но силен изстрел на Нехайчик мина встрани от вратата на Стоянов в 12-ата минута. До края на първата част гостите имаха още две добри положения, но лош късмет и добрите изяви на Владо Стоянов запазиха резултата. "Трикольорите" също имаха една добра възможност, когато Петър Занев нахлу отляво и центрира, но последва рикошет в защитник на гостите и за малко не се стигна до автогол.

След почивката положения имаше и пред двете врати, но в крайна сметка до нов гол така и не се стигна. Дебют за България направиха Радослав Кирилов и Преслав Йорданов, които се включиха добре от резервната скамейка. В края на мача Александър Хлеб получи втори жълт картон и напусна терена, а малко след това Беларус стигна до гол, който обаче бе отменен заради засада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
153