Класата на Германия ще си проличи срещу Чехия


Н. Атанасов

Класата на Германия ще си проличи срещу Чехия

Германия - Чехия
Стадион: "Фолкспарщадион", Хамбург
Дата: 08.10.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Овидиу Хацеган (Румъния)

Действащият световен шампион Германия започна с класически успех с 3:0 като гост участието си към дългия поход за защита на най-ценния трофей на национално ниво. В първия си двубой от квалификационна група "С" възпитаниците на Йоаким Льов не срещнаха затруднения при визитата си на Норвегия, а точни за "маншафта" бяха играчи на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер на два пъти и младокът Джошуа Кимих. Няколко дни след важния мач с Чехия "бундестима" ще посрещне Северна Ирландия.

Националният отбор на Чехия не успя да се възползва от домакинското си преимущество и "народни тим" завърши 0:0 в първия си мач от квалификациите. Водени от новия старши-треньор Карел Яролим, целта пред чехите ще е да се класират за футболния форум на планетата, където централноевропейската държава има най-големи шансове за участие на бараж, ако не броим абсолютния фаворит Германия. Няколко дни след настоящата визита Чехия посреща състава на Норвегия.

Интересен факт от статистиката между двата отбора е, че в последната си официална визита на германска територия Чехи разби "бундестима" с 3:0 и успя да спечели квалификационна групата за Евро 2008. Сега, обаче, ситуацията е по-различна, тъй като голяма част от доскорошната още по-силна генерация на отбора вече не носи националната фланелка.

Прогноза: Германия - Чехия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182