Джерард: Това е последната надежда за Ливърпул


.

Джерард: Това е последната надежда за Ливърпул

След класирането си за осминафиналите на Лига Европа, капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че отборът му ще се пребори да спечели трофея. Както е известно, английският отбор отстрани шампионите на Румъния Унирея след победа на "Анфийлд" с 1:0, а снощи в реванша бе постигната втора победа, този път с 3:1, като единият от головете бе именно на капитанът на "червените".

"За нашият отбор е важен всеки турнир, особено когато загубиш другите съревнования. Това е последната ни надежда за спечелване на трофей през настоящия сезон и ще играем много силно за да зарадваме нашите фенове. Искаме да достигнем до финал и това ще е нашата благодарност към тях за подкрепата, която ни оказват", заяви Джерард пред Sky Sports.

"Играхме добре във всички точки на терена и не позволихме на противника да прави своята игра. Успешно блокирахме подаванията им и разигравахме отлично. В атака помагаха всички и резултат не закъсня", завършва Джерард.

На осминафинала Ливърпул ще се изправи срещу Лил, като първата среща е във Франция на 11 март, а реваншът на "Анфийлд" ще бъде на 18 март.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
120