Черно море и Динамо Минск ще оставят всичко най-интересно за реванша


FUTBOL-TV

Черно море и Динамо Минск ще оставят всичко най-интересно за реванша

Черно море - Динамо Минск
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 16.07.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Тобиас Щилер (Германия)


Носителят на Купата на България Черно море Варна стартира участието си в евротурнирите от 2-ри предварителен кръг на Лига Европа срещу Динамо Минск. "Моряците" ще играят домакинските си срещи на "Лудогорец арена" в Разград, тъй като стадион "Тича" във Варна не е годен за двубои от Европа. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

Наставникът на варненци Никола Спасов има малко проблеми преди двубоя. С травми са  Стенио и Жиньо. Все пак има вероятност поне единият от тях да попадне в групата за мача, но почти сигурно треньорът вече мисли за други играчи, които да стартират от 1-та минута. В отбора има няколко нови попълнения, като самият наставник призна, че до края на трансферния прозорец се очаква и още един защитник да подпише с "моряците".

Иначе тимът от Варна направи няколко контроли преди важната среща от Лига Европа. Най-сериозно впечатление направи спаринга срещу Локомотив Горна Оряховица. В 32-ата минута играч на гостите спъна грубо Бакари, а след това друг футболист на горнооряховци провокира публиката на Черно море с жестове. Това вбеси ултрасите на Черно море и част от тях нахлуха на терена в търсене на обяснение. Това доведе до прекратяване на мача.

"В общи линии ми е ясен съставът за мача с Динамо. Естествено, че ми е ясен съставът, пък и ние имаме готов състав от първенството, така че не се замислям чак толкова много", заяви старши треньорът на "моряците".

Динамо Минск не се намира в най-добрата си форма. През седмицата тимът отстъпи с 0:3 на Жалгирис Вилнюс в проверка, която не беше предварително планирана, но очевидно е част от подготовката на съперника за срещата с тима от Варна.


ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ДИНАМО МИНСК 0:0


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

22 май Славия - Черно море 1:3 (А група)
26 май Черно море - Локомотив Пловдив 1:2 (А група)
30 май Левски - Черно море 1:2 сл. прод. (Купа на България)
27 юни Черно море - Дунав 4:2 (Приятелска среща)
01 юли Черно море - Черноморец Балчик 3:0 (Приятелска среща)

Динамо Минск:

05 юни Динамо Брест - Динамо Минск 1:0 (Висша лига)
18 юни Динамо Минск - Слутск 2:0 (Висша лига)
22 юни Славия Мозир - Динамо Минск 2:4 (Висша лига)
27 юни Белшина - Динамо Минск 0:2 (Висша лига)
05 юли Динамо Минск - Гомел 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Черно море - Динамо Минск

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
266