Берое ще запише нов успех над Атлантас


FUTBOL-TV

Берое ще запише нов успех над Атлантас

Берое - Атлантас
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 09.07.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Орхан Мамадов (Азербайджан)


Берое посреща Атлантас на стадиона в Стара Загора в среща-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща, която се състоя в Литва, Берое взе стабилен аванс, след успех с 2:0 и сега очакванията са за нов успех на "зелено-белите". Прогнозата на Futbol-tv логично е за знак 1, макар коефициентите да не са много високи.

След първия мач между двата тима, единствената новина е, че Самир Аясс се раздели с Берое по взаимно съгласие. Петър Хубчев обаче не се притеснява, тъй като разполага с два равностойни състава. Нещо повече - легендата от САЩ 94 продължава да има колебания за това на кои футболисти да разчита. Не е изключено да има промени в сравнение с първата среща, като това ще е не толкова, защото треньорът е недоволен, а с цел да се търси конкуренция на всички постове.

Треньорът вече обяви, че не е доволен от нападението на тима и не е изключено промените да са именно там. Елиаш може да седне на пейката за сметка на Том. Голмайсторът Спас Делев също не е с гарантирано титулярно място и не е изключено вместо него, в игра да се появи Иван Коконов. Жуниор Мапуку и Георги Андонов също са в яростна конкуренция за това кой да стартира като титуляр.

"Чисто футболно съм сигурен, че отборът може да играе още по-добре, но както казахме, с оглед на ранния етап сме доволни от пълното себераздаване. Ако имаме предвид сегашните проблеми и че имаме петима нови футболисти в отбора, много е трудно да кажа, че отборът е сработен, както трябва. Едно нещо е много важно за мен и то не е кой е вкарал голове, а как се е представил отборът. Да Ви кажа честно, не съм мислил върху следващия съперник и няма да мислим все още. Разбира се, че ще имаме хора, които ще се занимават с тази работа. Но ние ще се концентрираме изцяло върху тренировките и втория мач с Атлантас. Важно е да вкараме ранен гол. Няма проблем с контузени футболисти. Очаквам по-труден мач от първия. Съперникът не се е предал и със сигурност ще се бори до последно“, заяви Петър Хубчев преди този мач.



ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - АТЛАНТАС 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

23 май Берое - Ботев Пловдив 2:1 (А група)
31 май Лудогорец - Берое 1:1 (А група)
20 юни Берое - Локомотив Горна Оряховица 4:1 (Приятелска среща)
24 юни Берое - Дунав Русе 4:2 (Приятелска среща)
02 юли Атлантас - Берое 0:2 (Лига Европа)

Атлантас:

01 юни Атлантас - Жалгирис 4:2 (А лига)
21 юни Круоя - Атлантас 1:2 (А лига)
25 юни АПОЕЛ Никозия - Атлантас 2:0 (Приятелска среща)
28 юни Лех Познан - Атлантас 2:0 (Приятелска среща)
02 юли Атлантас - Берое 0:2 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Берое - Атлантас

1 среща
1 победа за Берое
0 равенства
0 победи за Атлантас
Голова Разлика: 2:0 за Берое

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247