Бешикташ победи и изпревари Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Бешикташ победи и изпревари Тотнъм (видео)

Тотнъм трябваше да гостува в Истанбул днес в срещата от шестия пореден кръг от груповата фаза на Лига Европа. Днес домакините от Бешикташ победиха минимално английския съперник, като единственото попадение вкара Ченк Тосун във второто полувреме. Така домакините изпреварват Тотнъм в трета група с 12 срещу 11 точки. Трети тук е Астерас с 6, а последен е Партизан с 2.

В първото полувреме интересни моменти на терена липсваха, може би с изключение на спирането на тока и съответно светлините на терена в един момент. Солдадо създаде няколко добри ситуации, но голове не паднаха.

В 59-ата минута първоначално греда спаси Тотнъм, когато Тосун стреля невероятно от далечна дистанция. Малко след това обаче той получи добра топка от Шахан в наказателното поле и нямаше как да сбърка. Този гол падна против доминацията на гостите на терена, и те отговориха с добро положение пред Солдадо в 65-ата минута и появата на Ламела и Ленън за Солдадо и Паулиньо малко след това. 15 минути преди края Капу се появи за Уокър, но домакините продължаваха да задържат добре топката и да използват скорост в атаките си. Тотнъм получи няколко възможности от статични топки, но не се възползва от това.

В първата от дадените три минути продължение мачът отново бе прекъснат, след като отново прожекторите спряха да функционират. Оставаха около минута и половина до края на срещата след като техниката проработи отново, тъй като съдията отказа да даде ранен край поради възможността гостите да вземат поне точка до края. След няколко минути забавяне събитията бяха подновени, а Тотнъм така и не успя да се върне в мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
97