Литекс ще победи, но няма да продължи напред


FUTBOL-TV

Литекс ще победи, но няма да продължи напред

Диошгьор - Литекс
Стадион: "Вароши", Нирегихаза
Дата: 24.07.2014г.
Час: 21:30
Съдия: Николай Хени (Швейцария)

Литекс гостува на Диошгьор в среща-реванш от турнира Лига Европа. "Оранжевите" загубиха първата среща с 0:2, но резултатът не отговаряше на показаното на терена. Тимът от Ловеч пропиля доста положения, допусна да му се отбележи нелеп гол, а в края на мача унгарците се възползваха от изнесения ловешки тим в предни позиции и вкараха втория си гол в мача. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящата среща е да се потърси изненада - 2.

Наставникът на Литекс Красимир Балъков ще направи 1-2 промени от състава, който загуби преди дни от ЦСКА. Това призна самият той преди предстоящата среща с Диошгьор. "В последните два мача нямахме никакъв късмет, дано този път се обърне в наша полза. Не мога да кажа дали ще можем да вкараме повече от два гола. Правим доста пропуски в предни позиции, може би причината за това е липсата на качество. Може да се наложат корекции, ще имаме 1-2 по-свежи играчи. Не сме тренирали дузпи. Унгарците ще бъдат по-добре физически, защото първенството им още не е започнало. Свикнал съм на всичко в треньорската професия, но в последните ни два мача не заслужавахме да загубим", коментира Балъков.

Очаква се Бала да заложи на Винисиус на вратата, а карето в защита да бъде Недялков, Менди, Бодуров и Страхил Попов. Златинов и Руменов вероятно ще са двойката дефанзивни халфове, а Ваюши Косоко и Асприля ще бъдат тримата халфа с по-офанзивни функции. На върха на атаката пък отново се очаква да започне Джордан, от когото се очаква да реализира положенията на тима.

Шефовете на клуба от Ловеч признаха, че евентуално отпадане на толкова ранен етап ще бъде почти равно на трагедия, но пък от друга страна показаха подкрепа към треньора Балъков, което би трябвало да дава някакво спокойствие на отбора.


ПРОГНОЗА: ДИОШГЬОР - ЛИТЕКС 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Диошгьор:

28 юни Диошгьор - Нитра 2:0 (Приятелска среща)
03 юли Диошгьор - Биркиркара 2:1 (Лига Европа)
10 юли Биркиркара - Диошгьор 1:4 (Лига Европа)
12 юли Диошгьор - Мезоковешд-Жори 1:2 (Приятелска среща)
17 юли Литекс - Диошгьор 0:2 (Лига Европа)

Литекс:

26 юни Славия - Литекс 0:2 (Приятелска среща)
03 юли Верис - Литекс 0:0 (Лига Европа)
11 юли Литекс - Верис 3:0 (Лига Европа)
17 юли Литекс - Диошгьор 0:2 (Лига Европа)
20 юли Литекс - ЦСКА 0:1 (А група)

Досегашни срещи:

Диошгьор - Литекс
1 среща
1 победа за Диошгьор
0 равенства
0 победи за Литекс
Голова Разлика: 2:0 за Диошгьор

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
232