Зимбру и ЦСКА няма да се победят в редовното време


FUTBOL-TV

Зимбру и ЦСКА няма да се победят в редовното време

Зимбру - ЦСКА
Стадион: "Зимбру", Кишинев
Дата: 24.07.2014г.
Час: 20:00
Съдия: Марко Фритц (Германия)


ЦСКА гостува на Зимбру в Молдова в среща-реванш от турнира Лига Европа. Първата среща между двата тима завърши при резултат - 1:1 на стадион "Васил Левски" в София. "Армейците" доказаха, че са по-добрия отбор, но тимът от Кишинев показа, че умее добре да брани резултат - нещо, което ще му е необходимо за предстоящата среща. Прогнозата на Futbol-tv е за резултат Х (1:1) в редовното време и победа за ЦСКА в продълженията.

Добрата новина за треньора на българския тим - Стойчо Младенов е, че ще може да разчита на двама възстановили се от контузии играчи. Става дума за Пламен Крачунов и Тони Силва. Най-вероятно и двамата ще започнат като титуляри. Проблемите на Младенов изглеждат най-очевидни в защита, където няма да има възможност за резервни опции, тъй като с травми са Валентин Илиев, Сашо Тунчев и новото попълнение Причиненко. Последният започна като титуляр при победата в Ловеч над Литекс преди дни, но получи контузия и бе заменен принудително. Така компания в защита на Крачунов ще прави Супусепа, а крайни бранители ще са Венци Василев и Апостол Попов.

В останалите зони треньорът на "армейците" има доста повече опции. По крилата ще действат Иван Стоянов и Тони Силва, като последният все пак може и да остане на пейката и да се заложи на Карачанаков, който вкара гола за ЦСКА в първия мач със Зимбру. Опорни халфове ще Сънди и Галчев, но последният може да не бъде предпочетен пред Бергонси.

Не е ясно и кой ще води атаката, но според думите на Стойчо Младенов по-вероятно е това да е Мартин Камбуров подпомаган от Маркиньос. "В отбора ни са голмайсторите на "А" група от миналия сезон. Имам играчи, които да вкарат решителни голове. Има много възможности и дузпите са една от тях. Всичко е възможно и аз съм готов за това, което може да ни се случи", коментира Стойчо Младенов.



ПРОГНОЗА ЗИМБРУ - ЦСКА 1:1 (1:3 след продължения)



Последни 5 изиграни срещи:

Зимбру:

21 юни Зимбру - Верис 2:3 (Приятелска среща)
27 юни Зимбру - Шериф 1:1 - 3:4 сл. дузпи (Суперкупа на Молдова)
01 юли Шкендия - Зимбру 2:1 (Лига Европа)
10 юли Зимбру - Шкендия 2:0 (Лига Европа)
17 юли ЦСКА - Зимбру 1:1 (Лига Европа)

ЦСКА:

05 юли ЦСКА - Брюж 3:2 (Приятелска среща)
08 юли ЦСКА - Генк 0:2 (Приятелска среща)
12 юли ЦСКА - Берое 0:0 (Приятелска среща)
17 юли ЦСКА - Зимбру 1:1 (Лига Европа)
20 юли Литекс - ЦСКА 0:1 (А група)

Досегашни срещи:

Зимбру - ЦСКА
1 среща
0 победи за Зимбру
1 равенство
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160