Домусчиев разкри приходите и постави нови цели


П. Пенков

Домусчиев разкри приходите и постави нови цели

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри пред журналисти какви приходи е получил клуба за достигнаето на 1/8 финалите в Лига Европа. Освен това той не пропусна да коментира и снощната среща, като защити играчи, споделяйки, че са страдали от лиспата на късмет. Домусчиев добави, че е амбициран да постигне същите успехи, а дори и по-големи през следващата година.

"Сега изобщо не мисля за това, но приходите ни са близо 7 милиона евро. Не сме ги взели от България, а са пари, които сме докарали в страната. Те ще бъдат предназначени за нещо, което ще носи плюсове на България," заяви собственикът на Лудогорец.

"Валенсия има футболисти, за които само можем да си мечтаем да имаме в българското първенство. Не мога да кажа, че не играхме, но изпуснахме дузпа и няколко положения. Нямахме късмет, но испанците признаха, че е станало здрав мач. С нашите скромни възможности - толкова, но това не значи, че няма да имаме стимул да се стреим да постигнем повече през следващата година," добави Кирил Домусчиев.

  Сподели
161