Лудогорец и Валенсия ще оставят развръзката за реванша


FUTBOL-TV

Лудогорец и Валенсия ще оставят развръзката за реванша

Лудогорец - Валенсия
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 13.03.2014г.
Час: 20:00
Съдия: Клемент Турпин (Франция)

Лудогорец приема Валенсия на националния стадион "Васил Левски" в първи мач от 1/8-финалите в турнира Лига Европа. "Орлите" имат желанието да повторят чудото от мачовете с Лацио и да елиминират още един сериозен съперник. "Прилепите" не изглеждат особено концентрирани за този мач, но опитът им вероятно ще си каже думата в този двубой. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

Наставникът на българите Стойчо Стоев няма да може да разчита на наказания Козмин Моци. Все още не е ясно кой заеме неговото място. Сигурно е, че крайни бранители ще са Йордан Минев и Жуниор Кайсара, а Теро Мантула ще е в центъра. Треньорът на Лудогорец все още не е решил кой да застане до финландеца. С равни шансове да попаднат в стартовите единайсет са Александър Барт и Георги Терзиев. Французинът не е играл близо два месеца, докато капитанът на младежкия национален отбор получи нова травма срещу Пирин Гоце Делчев. Така включването и на двамата изглежда рисково, тъй като те тепърва ще трябва да търсят най-добрата си форма.

Най-вероятно титуляр сред единайсетте ще попадне Александър Барт заради по-големия си международен опит. Единствената промяна спрямо домакинството на Лацио (3:3) ще е завръщането на Светослав Дяков. Капитанът ще заеме мястото на Златински, който също е наказан. Партньор на българина в центъра ще е Фабио Еспиньо.

"С всеки кръг противникът става все по-сериозен. Мисля, че отборът е готов за добри мачове и се надявам да зарадваме хората на стадиона и пред малкия екран. Това, което видяхме, наблюдавах четири двубоя на Валенсия, те са сериозен противник, най-вече испански. Презди месец победиха Барса. Сработен отбор, с качествени футболисти. Една трудна среща. Както Лацио, така и Валенсия влиза в ролята на фаворит. Но ние набрахме нужното самочувствие и мисля, че момчетата ще се представят добре. Стремим се да играем агресивно навсякъде, водещо при нас е офанзивният футбол. Никога не е кодирано да се защитаваме и да разчитаме на контраатака. Няма да изневерим на футбола, който практикуваме", каза Стойчо Стоев.

Валенсия ще излезе само с един централен нападател в предстоящия мач срещу Лудогорец. Софиан Фегули най-вероятно ще получи почивка от старши треньора Хуан Антонио Пици и няма да започне в титулярния състав. На вратата на испанците се очаква да започне Диего Алвес. В защита ще действат Жоао Перейра, Филип Сендерос, Жереми Матийо и Хуан Бернат. Хави Фуего и Сейду Кейта ще действат като дефанзивни халфове, а Антонио Бараган, Едуардо Варгас и Феде Картабия ще са зад централния нападател. На върха на атаката на Валенсия ще е Пако Алкасер. Основният халф на тима Дани Парехо няма да вземе участи в този мач, тъй като трябва да изтърпи наказание заради картони.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ВАЛЕНСИЯ 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

20 февруари Лацио - Лудогорец 0:1 (Лига Европа)
23 февруари Ботев Пловдив - Лудогорец 2:2 (А група)
27 февруари Лудогорец - Лацио 3:3 (Лига Европа)
02 март Лудогорец - Пирин Гоце Делчев 5:0 (А група)
09 март Литекс - Лудогорец 0:0 (А група)

Валенсия:

20 февруари Динамо Киев - Валенсия 0:2 (Лига Европа)
23 февруари Валенсия - Гранада 2:1 (Примера)
27 февруари Валенсия - Динамо Киев 0:0 (Лига Европа)
02 март Райо Валекано - Валенсия 1:0 (Примера)
09 март Валенсия - Атлетик Билбао 1:1 (Примера)

Досегашни срещи: Лудогорец - Валенсия НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
304