Стоев за Валенсия: Ще бъдем офанзивни, но и внимателни


П. Пенков

Стоев за Валенсия: Ще бъдем офанзивни, но и внимателни

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев определи Валенсия като фаворит в предстоящият осминафинален сблъсък от турнира Лига Европа. На днешната официална пресконференция на разградчани в зала "Родина", Стоев гарантира на феновете, че отбора няма да изневери на показания досега офанзивен стил на игра.

"Срещаме сериозен отбор, поредният силен противник от Лига Европа. С всяка изминала среща, след всяка победа, съперниците стават все по-сериозни и по-класни. Нашият отборът е готов да изиграе добри мачове, защото с Валенсия ни предстоят два. Надявам се да зарадваме хората на стадиона и пред телевизорите," заяви Стойчо Стоев.

"Ние сме такъв отбор, че водещето нещо при нас е офанзивния футбол, но трябва да бъдем изключително внимателни в отбрана. Надявам се интересът на хората да се възобнови към футбола. Виждам, че е тежко икономическото състояние, но мисля, че това е спасителна сламка за хората - 90 минути да се радват," добави Стоев.

Припомняме ви, че пореди големия интерес към срещата и изкупените билети, входовете на стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени още от 17:30 часа в утрешния ден.

Снимка: Пламен Пенков, Futbol-TV

  Сподели
160