Трабзонспор - Ювентус: Италианците ще продължат напред


Н. Гавазов

Трабзонспор - Ювентус: Италианците ще продължат напред

Трабзонспор - Ювентус
Стадион: "Хюсеин Авни Акер", Трабзон
Дата: 27.02.2014г.
Час: 22:05
Съдия: Павел Краловец (Чехия)

Трабзонспор посреща Ювентус в среща-реванш от 1/32-финалите на Лига Европа и ще се опита да заличи пасива от два гола от двубоя в Торино. Мачът тогава отиваше към 1:0 за "бианконерите", но попадението на Погба в 4-та минута на даденото от съдията време оформи крайното 2:0, което е много добър турнирен резултат.

Оттогава турският тим изигра един мач - срещу аутсайдера Кайсериспор, в който Трабзонспор успя да направи пълен обрат и да постигне победа с 2:1, а това остави хората на Хами Мандирали на 3 точки от зоната на евротурнирите.

Ювентус също изигра само един двубой. Това бе дербито срещу Торино, в което "бианконерите" постигнаха много трудна победа с 1:0, оставайки на върха на 9 точки пред най-близкия си преследвач Рома.

Домакините продължават да бъдат без Флоран Малуда и Сюлейман Бамба. Вероятно Трабзонспор ще излезе със същия състав, с който игра и в Торино, но не е изключено да станем свидетели и на по-атакуваща формация от страна на турския отбор.

Гостите няма да могат да разчитат на контузените Пепе и Вучинич. Киелини излекува контузията си, но с оглед на приближаващото дерби с Милан, най-вероятно Джорджо ще започне от пейката.

Ювентус вече загуби в Турция през този сезон, но мачът в Истанбул преди два месеца е съвсем различен от този, който ще се състои утре. Италианците идват с преднина от два чисти гола и както каза Конте на пресконференция преди срещата, попадение във вратата на домакините почти сигурно ще класира торинци напред. Това предполага, че Ювентус ще играе внимателно и повече ще задържа топката в търсене на ситуация, при която домакините ще се открият. Много е вероятно двата тима да не се победят, но не е изключено гостите да запишат още един успех.

Прогноза за: Трабзонспор - Ювентус 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Трабзонспор:

03 февруари Ризеспор - Трабзонспор 0:0 (Суперлиг)
09 февруари Трабзонспор - Акхисар Беледие 2:4 (Суперлиг)
15 февруари Карабюкспор - Трабзонспор 2:2 (Суперлиг)
20 февруари Ювентус - Трабзонспор 2:0 (Лига Европа)
23 февруари Трабзонспор - Кайзериспор 2:1 (Суперлиг)

Ювентус:

02 февруари Ювентус - Интер 3:1 (Серия А)
09 февруари Верона - Ювентус 2:2 (Серия А)
16 февруари Ювентус - Киево 3:1 (Серия А)
20 февруари Ювентус - Трабзонспор 2:0 (Лига Европа)
23 февруари Ювентус - Торино 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Трабзонспор - Ювентус

1 среща
0 победи за Трабзонспор
0 равенства
1 победа за Ювентус
Голова Разлика: 2:0 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
129