Лудогорец отново ще победи Лацио


FUTBOL-TV

Лудогорец отново ще победи Лацио

Лудогорец - Лацио
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 27.02.2014г. Час: 20:00
Съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)

Лудогорец посреща Лацио в 1/16-финална среща-реванш от турнира за Лига Европа. В първия двубой разградчани се поздравиха с минималната победа с 1:0 като гости в Рим. Съдейки от играта на двата отбора в предния мач, Futbol-tv предлага на читателите си да пробват знак 1.

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев няма да може да разчита на капитана на отбора Светослав Дяков. Съни получи два жълти картона в мача с "римляните" и поради тази причина ще пропусне реванша на "Васил Левски". Стоев няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на всички останали за предстоящата среща. Очакванията са да не се правят много промени от първия двубой.

"Надявам се да стане добър мач. Очакванията от цяла България към нас са доста сериозни. Ще дойдат доста фенове на стадиона и те ще се надяват да отстраним Лацио. Дано да зарадваме привържениците с добра игра и да елиминираме Лацио. По-скоро се притеснявам играчите ми да не са пренавити в този мач. Най-важното нещо е да сме спокойни, уверени и да се насладят на продукцията, която могат да предоставят. Светльо Дяков е ключов играч и липсата му ще се отрази. Но имам достатъчно състезатели. Който и да излезе на терена ще се представи добре", заяви Стойчо Стоев.

Неговият колега Еди Рея също няма да може да разчита на един наказан футболист. С червен картон от предния мач е Каванда, което означава, че и той ще пропусне реванша в София. Самият Рея заяви, че все още не е решил дали да заложи на Мирослав Клозе като титуляр или да използва германския голмайстор след почивката. Под въпрос за мача са Раду и Конко.

"За нас е много важно да продължим напред в турнира. Надявам се вратарят на Лудогорец Стоянов да няма такъв ден,  както в Рим, където имахме много възможности за гол, които той  отрази. Лудогорец задържа много добре топката, играе много силно по фланговете, като крайните защитници се включват добре в атака. Естествено имат и някои слабости, които сега няма да кажа, но в  последните дни разучихме много добре тяхната игра. Раду и  Конко се чувстват по-добре и тази вечер ще ги натоваря повече, за да видим как ще реагират. Ще реша утре дали Клозе да започне титуляр или да влезе през второто полувреме", каза Рея.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛАЦИО 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

06 февруари Лудогорец - Спарта Прага 1:0 (Приятелска среща)
12 февруари Лудогорец - ФК Краснодар 3:2 (Приятелска среща)
15 февруари Нефтохимик - Лудогорец 0:3 (А група)
20 февруари Лацио - Лудогорец 0:1 (Лига Европа)
23 февруари Ботев Пловдив - Лудогорец 2:2 (А група)

Лацио:

02 февруари Киево - Лацио 0:2 (Серия А)
09 февруари Лацио - Рома 0:0 (Серия А)
16 февруари Катаня - Лацио 3:1 (Серия А)
20 февруари Лацио - Лудогорец 0:1 (Лига Европа)
23 февруари Лацио - Сасуоло 3:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Лудогорец - Лацио
1 среща
1 победа за Лудогорец
0 равенства
0 победи за Лацио
Голова Разлика: 1:0 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209