Суонзи взе само точка от Кубан с човек по-малко


И. Ангелов

Суонзи взе само точка от Кубан с човек по-малко

Суонзи Сити гостуваше на Кубан Краснодар в четвъртия кръг от груповата фаза на Лига Европа днес, а гостите не успяха да победят и с човек повече за кратка порция от срещата. След ранен гол за Суонзи и изгонен в края човек за Кубан, всичко изглежда се нареждаше, но прекрасно изпълнение на Балде в 92-ата минута донесе 1:1.

Днес единственото попадение за уелсците вкара Вилфред Бони, когато още в 9-ата минута завърши от близо една топка от Посуело. В 30-ата минута Ивелин Попов се отличи с трагичен удар, когато бе намерен на добра позиция от Кубулов, но запрати топката високо и далеч в трибуните. В 35-ата минута българинът отново стреля неточно, а английските коментатори отбелязаха, че изглежда винаги, когато той има шанс да стреля, залага на това да шутира възможно най-силно, вместо да се прицели.

Втората част бе по-добра за българина, и за Кубан. В 54-ата минута Попов изработи положение за Сисе, но той пропусна. В 58-ата минута Сисе вкара, но попадението бе отменено поради засада.

В 75-ата минута Жандао бе изгонен за домакините след като получи втори жълт картон за влизане срещу Вазкес. Така до края Суозни предпочете да задържа топката и да не позволява атаки на противника. Това обаче не подейства, защото в 92-ата минута сенегалската резерва Балде вкара красив гол и Кубан дори повярва, че може да спечели. Това обаче не се случи.

1    Valencia CF   Валенсия  11т.

Swansea City   Суонзи  9т.

3FC St GallenСанкт Гален 2т.

4Kuban KrasnodarКубан Краснодар 2т.

  Сподели
118