Джибрил Сисе взе точка от Суонзи


И. Ангелов

Джибрил Сисе взе точка от Суонзи

Първото гостуване в историята на руски отбор на Суонзи Сити се оказа неблагоприятно  за домакините днес, когато тима пропусна да вземе успеха в самия край на третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. В тази вечер единствен гол на Мичу срещу Кубан бе изравнен от Джибрил Сисе в 93-ата минута, и то от дузпа.

Любопитно е, че днес Краснодар започна по-силно срещата, като до 20-ата минута доминираше сериозно, но след 90-ата минута статистиката във владението бе категорично в полза на домакините. Първата част завърши с цели 9 положения за гол пред домакинската врата, но втората част всичко се промени.

В 68-ата минута Посуело копна топката над отбраната на Кубан, където Мичу игра с нея и откри, след като се оказа по-бърз от вратаря. Това активизира публиката на домакините, като последваха положения пред Дайър и Вазкес. В 76-ата минута бе заменен един от активните играчи на Кубан днес - Ивелин Попов, след което темпото на мача спадна , но в самия край Балде се оказа на чиста позиция и вратарят Тремел извърши нарушение срещу него. Джибрил Сисе застана зад бялата точка и матира вратаря, спечелвайки първата точка за Краснодар в Лига Европа.

 

1   Суонзи




7т.
2   Валенсия




6т.
3   Санкт Гален




3т.
4   Кубан Краснодар




1т.

  Сподели
86