Драма - Лацио се върна в края срещу Трабзонспор (видео)


И. Ангелов

Драма - Лацио се върна в края срещу Трабзонспор (видео)

Десета група на Лига Европа изпрати Лацио в Турция срещу Трабзонспор, а по всичко изглеждаше, че домакините са на път да вземат победа, когато италианците с късен натиск и два бързи гола взеха точка след 3:3. В герой за Лацио днес се превърна Серхио Флокари с двата гола за 2 минути.

Още в 12-ата минута Пауло Енрике намери Юсуф Ердоган на границата на наказателното поле и той откри за домакините. Лацио опита да отговори мигновено с удар чрез Андерсон. Домакините обаче вкараха отново в 22-ата минута. Адриан Миерзейевски стреля от извън наказателното поле за 2:0.

Лацио отново побърза да отговори, този път успешно, след като Браян Переа намери Огени Онази в наказателното поле и той не сбърка в 29-ата минута. След само 5 минути обаче Пауло Енрике върна предимството на своите с 3:1.

Лацио опита да се върне в мача с много атаки във втората част. Тима владееше повече топката, но допускаше и атаки за домакините, където най-активен бе Ердоган. След 11 корнера и много удари на Онази, Кейта и Флокари, се стигна до 84-ата минута, когато последният най-накрая успя да вкара след един корнер, като в 85-ата минута пък изравни резултата с нисък удар от наказателното поле. Драмата бе пълна, когато в 91-ата и 92-ата минути Флокари пропусна нови 2 възможности да спечели мача за своите, а в 93-ата минута Биглиа не успя да реализира свое положение.

 

1LazioЛацио 4т.

2  Trabzonspor  Трабзонспор 4т.

Apollon LimassolАполон 3т.

4  Legia WarsawЛегиа 0т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
122