Тотнъм ще вземе трите точки от Анжи


П. Пенков

Тотнъм ще вземе трите точки от Анжи

Анжи Махачкала - Тотнъм
Стадион: "Сатурн", Москва
Дата: 03.10.2013г.
Час: 19:00


В ранен слъбъсък в четвъртък вечер Анжи Махачкала приема отбора на Тотнъм в мач от група K на турнира Лига Европа. Воденият от Гаджи Гаджиев съствът започнаха надпреварата с нулево равенство при визитата си на Шериф Тираспол, докато този на Андре Вилаш-Боаш регистира класически успех с 3:0 над Тромсьо на "Уайт Харт Лейн". Руският тим се намира в изключително тежък период, след като заема последното място във Висшата лига на Русия с актив от едва 6 точки от 11 изгирани мача. Преди месец голяма част от звездите на тима, както и мениджъра Гус Хидинк напуснаха, поради слабото представяне. В Лига Европа Анжи е много малко вероятно да се бори за каквото и да е било, тъй като приоритената цел за тях е оставането в елита на Русия. Тотнъм пък има далеч по-големи цели, след като отбора се представя прекрасно до момента във Висшата лига, заемайки третото място с актив от 13 точки, като единствено Арсенал и Ливърпул са пред него. Лондончани продължават и участието си в Купата на Лигата, след като надиграха Астън Вила с убедителното 4:0, така че като цяло Тотнъм започват доста обещаващо този сезон, давайки надежди за един евентуален успех в Лига Европа.

Анжи Махачкала няма да може да разчита на основния си нападател Ласана Траоре, който се възстановява от травма в рамото. Александру Епуреану и Иля Максимов също за аут за домакините.

За Тотнъм Етиен Капуе страда от болки в глезена, като няма да може да вземе участие в срещата. Арън Ленън е пък близо до пълното си възстановяване, но едва ли мениджъра ще рискува със физическото му състояние. Емануел Адебайор наскоро се завърна към тренировки с първия тим, но е под въпрос за мача, поради вирусно заболяване.

Прогноза: Анжи Махачкала - Тотнъм 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154