Лацио и Трабзонспор в битка за лидер в групата


И. Ангелов

Лацио и Трабзонспор в битка за лидер в групата

Трабзонспор - Лацио
Стадион: "Хюсеин Авни Акер", Трабзон
Дата: 03.10.2013г.
Час: 21:00

След победата си в първия кръг на груповата фаза в Лига Европа над Легия Варшава, Лацио ще търси затвърждаване на формата на гости в Трабзон. Домакините победиха Аполон в първия кръг, а кой ще запази 100%-товия си рекорд сега?

Наставникът Петкович има много проблеми за Лацио, що се отнася до липсващи поради контузия играчи. Позитивни новини са тези за завръщането на Новарети, който от скоро тренира и може да попадне сред резервите в този мач. Бериша отново е на линия, както и Елез Едерсон. 

Очаква се новото попълнение Фелипе Андерсон да вземе участие в този мач, като той ще застане зад нападателя Переа. Флокари се бори за мястото в атака, но треньорът изглежда ще ротира своя състав. Вероятно в центъра ще оперират Онази и Ернанес, а пред отбраната ще застане Биглиа. 

Домакините ще бъдат наредени в типичното 4-2-3-1. Капитанът Онул Киврак ще започне на врата, а пред него Юмлу и Демир. От дясно ще видим бившият играч на Челси Босингва, а от ляво Адин Олчан. Иван Зокора и Акгун ще са в опорната роля, а атаката изглежда впечатляващо с имена като Малуда, Ердоган и Миерзейевски зад Пауло Енрике.

Единствената среща преди този мач между тези отбори е през 1994-95, когато Лацио победи тук с голове от Рамбауди и Негро.

Рекордът на Трабзонспор с италианци не е много добър. Победа в Купата на УЕФА през 1983-84 над Интер е позитивът, но 2 равенства - Каляри 1993-94 и Интер 2011-12 вече уравновесяват нещата, а двете загуби дават превес на италианските клубове - Лацио 1994-95 и Перуджа 1999-00

Това е шестото гостуване на Лацио в Турция, а тук тима няма равен - три победи ( 1 над Трабзонспор и 2 над Бенфика) и две загуби - от Галатасарай и Фенербахче.

Трабзонспор обаче няма загуба в 9 поредни мача в Европа, като 6 от тях бяха победи. 

Прогноза: Трабзонспор - Лацио 1:2

Коефициенти от bet365:
Трабзонспор - 2.80
Равен - 3.25
Лацио - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181