Суонзи унижи Валенсия на Местая (видео)


И. Ангелов

Суонзи унижи Валенсия на Местая (видео)

Уелският Суонзи Сити гостуваше на стадион "Местая" и Валенсия в първата от груповите срещи на Лига Европа днес, а гостите напълно надиграха своя съперник след ранно изгонване на футболист от Валенсия. За класическото 3:0 за Суонзи се разписаха обичайните заподозрени - Мичу, Бони и Де Гузман.

Още рано в мача Адил Рами напусна игра. В 10-ата минута Бони се възползва от грешка в отбраната и напредна в ситуация сам срещу вратаря. Той вече бе задминал Рами, който го фаулира далеч от вратата, но като последен човек и трябваше да бъде изгонен.

Така след 4 минути Суонзи поведе в резултата. Мичу намери Бони за прекрасен удар с левия крак и 1:0. До края на първата част, и срещата като цяло, гостите владяха над 70% от времето топката, напълно контролирайки събитията на терена.

След няколко големи пропуска дойде втори гол през втората част. В 58-ата минута Мичу прекрасно извеждащо подаване от Посуело и реализира. Само след 4 минути гол добави и Джонатан Де Гузман, като го направи от пряк-свободен удар. До края на срещата Суонзи позволи на Валенсия само една опасна атака, която не завърши с попадение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
106