Суонзи с уверена победа над Петролул (видео)


И. Ангелов

Суонзи с уверена победа над Петролул (видео)

Суонзи Сити прие румънския Петролул в първи мач от плейофите за влизане в Лига Европа. Домакините уверено преминаха през своя съперник, вкарвайки 5 гола, като допуснаха един в самия край на мача, но това бе изключително попадение със задна ножица на Георге Грозав.

Още в 14-ата минута Уейн Раутлидж откри резултата след заучено статично положение. В 22-ата талисманът Мичу удвои след едно центриране на Джонджо Шелви, което Ернандес отклони към вратаря. В 25-ата минута Раутлидж вкара отново, и отново Ернандес асистира за този плонж.

В 46-ата минута Уилфред Бони даде тон за второто полувреме, след като разтресе гредата. В 58-ата минута новото попълнение обаче се справи отлично след центриране на Мичу и вкара за 4:0. След този момент в игра на мястото на Раутлидж се появи Позуело. Той веднага внесе свежест в играта и дори отбеляза гол.

В 70-ата минута Мичу бе намерен от Де Гузман, топката стигна до Позуело, който прехвърли с апломб вратаря на противника. В края на срещата дойде време и за страхотен гол на гостите чрез Георге Грозав със задна ножица.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134